Kljub ljubiteljev solat

BELI balzamični kis

Od na dan 10. marca 2014

Za kulinarične avanturiste.

Beli balzamični kis je skrivna sestavina tako izkušenih kuharskih mojstrov kot pogumnežev, ki med kuho vedno radi poskusijo kaj novega, drugačnega in domiselnega. Skrbno hranjen v hrastovih sodih ob dodatku zgoščenega jabolčnega soka se je razvil v edinstveno začimbo, ki je zaradi brezbarvnosti ne boste opazili, njen sladko-kiselkast okus pa vas bo še kako očaral. Navdušeni boste.

Nasvet za uporabo

Potešite željo po vrhunskem užitku in dodajte beli balzamični kis nežnim solatam, ribjim jedem ali vanj vložite mlado zelenjavo.

Sestavine

Vinski kis z dodatkom zgoščenega jabolčnega soka.

 

Vsestranska uporaba balzamičnih kisov

Balzamični kis predstavlja več kot le začimbo za solate, ki ga odlikujeta sladko kisli okus in neponovljivi vonj.

Primeren je za uporabo v vsakem gospodinjstvu. Uporablja se predvsem kot dodatek na solatah, sicer pa je njegova uporaba precej širša.