Kljub ljubiteljev solat

Topla piščančja solata

Od na dan 24. marca 2015

Sestavine :

zelena solata

rdeči radič

rukola

češnjevi paradižnik

1 piščančji file

3 dl sladke smetane

sojina omaka

sol

nefiltrirano oljčno olje Il Grezzo

rdeča paprika v prahu

parmezan

Salatina balzamični kis iz Modene

Priprava:

Zmešamo zeleno solato in paraadižnike.
Na olivnem olju prepražimo na precej majhne koščke narezan piščančji file. Posolimo in dodamo sojino omako po okusu. Posujemo z rdečo papriko v prahu, premešamo in takoj zalijemo s sladko smetano. Kuhamo dobrih 5 minut.
Meso in omako enakomerno prelijemo na krožnik s solato, nanjo naribamo parmezan in prelijemo z balzamičnim kisom.

Dober tek.

Pustite sporočilo

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja