Kljub ljubiteljev solat

ALKOHOLNI KISI RENŠKI HRAM

Od na dan 29. junija 2016

Priljubljeni alkoholni kisi za vlaganje iz RENŠKEGA HRAMA so odslej na voljo v novi, bolj barviti podobi, ki odraža veselje do vlaganja in priprave odličnih jedi. Njihova kakovost seveda ostaja nespremenjena.

Družini kisov za vlaganje so dodali NOV OKUS LOVORA, ČESNA IN POPRA, kot odlično kombinacijo pri vlaganju gob, paprik in fižola.

Za vse privržence biološko pridelane zelenjave pa je odslej na voljo BIO ALKOHOLNI KIS. Ta je proizveden s ocetnokislinsko fermentacijo razredčenega etanola, dobljenega iz alkoholnega vrenja ekološko pridelanih sladkornih raztopin (melase – iz sladkornega trsa, krompirja, koruze…). Vaša skrbno biološko pridelana zelenjava ali gobe nabrane v gozdu si zaslužijo počakati do zime v kozarcih za vlaganje z BIO alkoholnim kisom.

Domače je vedno najboljše.